dinsdag 27 september 2011

Enveloppen

Eindelijk de tijd gevonden (en genomen) om enveloppen te maken zoals op de blog van Janet staat omschreven. Hartstikke leuk om mooie bladzijden uit tijdschriften te gebruiken.


zaterdag 24 september 2011

Metal Art

Vandaag erg leuke workshop gevolgd bij De Craftorij. Lia heeft diverse mogelijkheden en technieken goed uitgelegd om het metaal te bewerken. En ik beken, ben overstag. Wist eigenlijk niet goed wat ik ervan vond, maar ben nu toch wel enthousiast.
Een paar van mijn workshopresultaten.



woensdag 21 september 2011

En toch maar weer een sjaal .................

Zo de smaak weer te pakken van het vilten dat ik nog maar een sjaal heb gemaakt. Eigenlijk ook omdat de eerdere grijze sjaal al een andere bestemming heeft gevonden.

dinsdag 20 september 2011

Het begin van een boekje

Via, via, via terecht gekomen bij http://anneliese-latelierclasses.blogspot.com/ en hier allerlei leuke uitprobeerdingen tegengekomen. En, ook maar eens uitgeprobeerd.

Lijkt me leuk voor een Steampunk project, maar ja ............... dan moet er nog wel wat meer gebeuren.



Wordt vervolgd.

maandag 19 september 2011

vilt en toch weer een sjaal

Men neme: chiffonzijde, fijn naadvlies, restjes zijde, beetje lontwol en wat ik verder nog kon gebruiken :)











zaterdag 17 september 2011

Spelletjes.

Een project gestart en het thema vond ik dit keer voor de hand liggen met het slechte weer. Het wordt en is echt tijd om spelletjes te doen.
Voor de achtergrond van de kaart heb ik gebruik gemaakt van de resist techniek. Heb 'eindelijk' een potje Studio Multi-Medium Matte en moet eerlijk zeggen dat ik deze zeer prettig in het gebruik vind. Is niet te dun of te dik om te stempelen en om sjablonen te gebruiken, dit in tegenstelling tot andere mediums die ik heb gebruikt.



dinsdag 13 september 2011

Cijfers

Met sjabloon van Crafters Workshop en glimmermist de achtergrond gemaakt.
Op de eerste kaart het sjabloon 'goed' gebruikt. Omdat het toch wel zonde is van alle glimmermist de sjablonen omgekeerd op de tweede kaart gebruikt.
Alle gebruikte stempels zijn van Art Journey.


donderdag 8 september 2011

boekjes

Weer eens een paar boekjes afgemaakt. Rug met boekbinderslinnen gedaan, gaat toch minder snel kapot.