maandag 27 augustus 2012

Nieuwe produktie

Laatste weken nog het e.e.a. gemaakt en afgemaakt.
Sommige kaarten zijn in Angelprojectjes terecht gekomen en andere kaarten, wie weet waar die ooit nog eens terecht komen.

Bij de onderste twee kaarten heb ik gebruik gemaakt van String Gel van Liquitex (een gel medium).
Het geeft een heel leuk resist effect met een andere glans dan andere mediums die ik tot nu toe heb gebruikt.zaterdag 25 augustus 2012

Knotsgekke Kaarten Dagen

Afgelopen vrijdag in Den Bosch geweest bij de Knotsgekke Kaarten Dagen.
Ik had verzonnen dat ik make en takes en workshopjes in mijn lege Art Journal zou gaan maken.
Vaak maak je kaartjes die je dan toch niet wegstuurt omdat je ze wilt bewaren, wat is dan leuker omdat in een boekje te doen.
De eerste workshop die ik volgde was bij Anette van de Scrapbookzolder. Hartstikke leuk, maar daar liep ik al gelijk tegen een klein probleempje aan - de workshop werd op Specialty Stamping Paper gegeven en dat zit natuurlijk niet in mijn boekje!
Lekker creatief met papier geweest en zie het resultaat.

Het volgende probleem waar ik tegenaan liep was de workshop van Els bij de Scrapheap. Hier heb ik nl een muizenval gealtered, deze past natuurlijk ook niet in mijn boekje. Wel verschrikkelijk leuk en daar gaan er vast nog wel meer van komen.

Maar in ieder geval ga ik mijn boekje de volgende keren gewoon weer overal mee naar toenemen en wel zien wat ik er in kan maken.


zondag 5 augustus 2012

Venlo.

Gisteren met Yvon en Lisetta een dagje bij Paulien in Venlo geweest. Yvon had voor een leuk cadeautje gezorgd en daar hebben wij alle drie een  label bijgemaakt. Dit is mijn bijdrage.


Paulien had een leuk workshopje voorbereid aan de hand van het blog van Julie Nutting. Het boek Collage Couture heb ik zelf al geruime in huis maar nog niets meegedaan, daar gaat NU verandering in komen.
Dit is in ieder geval mijn eerste probeersel. Paulien nogmaals bedankt voor je gastvrijheid en de korte rondleiding door Venlo!